WIJ FRISSEN UW EIGENDOM OP!

Wij frissen uw eigendom op, door gebruik te maken van professionele machines en producten!

Een dak reinigen is niet altijd even eenvoudig. Wij beschikken over de juiste materialen en technieken om alles op een veilige en correcte manier te reinigen. Uw dak wordt grondig gereinigd met heet water, nadat het groen op uw dak volledig gereinigd is, heeft u nadien de mogelijkheid om uw dak te laten coaten met een zeer kwalitatieve coating in verschillende kleuren. Uw dak ziet na de coating weer helemaal nieuw!

Waarom moet u uw dak periodiek laten reinigen?

Na verloop van tijd worden daken vuil, bijvoorbeeld door de aangroei van mos. Mos verstoort het uitzicht van uw dak en brengt zelfs risico’s met zich mee. Een periodieke reiniging van het dak is daarom uiterst belangrijk. Zelfs wanneer het dak geen mosvorming vertoont, is het raadzaam om uw dak te laten reinigen. Dakpannen en dakplaten mogen onder hoge druk gereinigd worden.

Voor

Na

Reinigen van uw oprit en terras

Reinigen van uw gevel

Bij een gevelreiniging wordt u gevel grondig gereinigd met warm water. U kunt nadien kiezen om een coating op te laten spuiten om de levensduur van u gevel te verlengen. Gevels die reeds gecoat zijn kunnen ook gereinigd worden en nadien opnieuw gecoat worden.  U kan vrijblijvend een offerte vragen of telefonisch een afspraak maken.

Om u gevels extra te beschermen tegen vuil en vocht, hebben wij een speciaal product dat een zelfreinigende en waterafstotende eigenschappen heeft. En voorkomt verkleuring en vervuiling van het oppervlak.

Voor

Na

Algemene reiniging

U kan op ons rekenen voor alle soorten reiniging!